Troben un home mort amb “símptomes de criminalitat” al barri de Canyadó

  0
  46
  orient.jpg

  20/12/2016 – Els Mossos investiguen l'aparició d'un cos sense vida al carrer Orient, aquest diamrts a primera hora del matí.

  Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home al barri de Canyadó de Badalona. El cos ha estat trobat sense vida a l'alçada del número 16 del carrer Orient a primera hora del matí, i la policia autonòmica ha estat present durant part del matí al lloc dels fets realitzant els primers passos de la investigació. El cadàver s'ha aixecat abans de migdia.

   

  Mossos d'Esquadra ha confirmat que el cos, que s'ha trobat cobert per llençols al costat d'un cotxe estacionat, mostra “símptomes de criminalitat”, però de moment no han fet pública cap més informació. Treballadors de la zona, que han donat l'avís quan començaven el torn abans de les 7, han trobat el cos tapat i han avisat a les autoritats després de comprovar que es tractava d'un cos sense vida. Algunes fonts apunten que havia patit cremades.

   

  S'investiga per saber les causes exactes de la mort i qui va deixar el cos al carrer Orient. En principi, alguns veïns asseguren que no haurien sentit cap soroll estrany. El fet d'estar embolicat en llençols va pensar que el cadàver hauria estat traslladat fins al punt on s'ha trobat.