L’UBSA fa el primer pas per salvar-se (72 a 63)

  0
  48
  x publicar.JPG

  20/05/2013
  L'UBSA es va imposar al Vic i té dues oportunitats per quedar-se a la Copa Catalunya

  L'UBSA va guanyar el primer partit de al fase de permanència a la Copa Catalunya contra el Vic, i té dues oportunitats per segellar l'objectiu.

  Els de Xavi Castillo però, no ho van tenir fàcil perquè no arriben a aquesta cita en les millors condicions.

  L'equip no va estar fresc i va patir en molts moments, però mai es va veure al darrere al marcador i va tenir prou força per rematar al tram final.

  Part de l'èxit correspon a la parella Corrales-Crespo, que quan més apretava el Vic (57 a 57) van treure el millor bàsquet per rescatar els adrianencs (72 a 63).

  Després d'un inici amb molts nervis, moltes imprecisions i poques faltes tot i els nombrosos contactes (6 a 4 al min 5), l'UBSA va ser el primer en colpejar (13 a 6).

  Tot i això, els adrianencs no estaven fins, i no trobaven la manera d'anotar amb facilitat davant les torres del Vic, i quan els d'Osona van estar encertats van tornar a igualar el matx (22 a 21).

  Un parcial 13 a 3 amb triples de Valle i Orozco va tornar a eixamplar el rèdit (33 a 24) però el Vic es va tornar a aferrar al partit des del 6,25 (33 a 29).

  A la represa, els visitants es van acostar però no es van arribar a posar per davant (37 a 36) i un altre cop, amb un parell de cistelles afortunades, l'UBSA va agafar aire (44 a 36) per acabar el quart, de nou, amb un curt avantatge (53 a 50)

  A l'inici de l'últim quart es van veure els pitjors moments de l'UBSA.

  Sense una bona circulació, els adrianencs van perdre el cap i van deixar de jugar.

  Tot i això, el Vic mai es va posar per davant i després de 3 mals minuts, Corrales i Crespo van agafar la batuta i van encapçalar un 9 a 0 definitiu (68 a 59).

  Ara l'UBSA jugarà el segon partit a la pista del Vic, dissabte a les 19:30. Si guanya, serà equip de Copa Catalunya.