L’UBSA guanya el derbi i surt del descens directe (78 a 71)

0
    30

17/02/2014
    Els adrianencs van tenir molta més fam de victòria i li van empatar l'average a la Minguella, que podria ser un rival directe.

L'UBSA va endur-se el derbi de les urgències contra la Minguella i per primer cop després de moltes jornades surt de la zona de descens directe a la 1a Catalana.

Els de César Sanmartín van plantejar un partit duríssim, conscients que en aquesta 2a volta, tots els compromisos són a vida o mort. A més, els locals van sortir molt endollats des del 6,25 anotant 4 triples al 1r quart i 3 més al 2n

La Minguella va aguantar el ritme dels 10 primers minuts, però després, l'encert de Sergi Gil i la bona feina interior del nou reforç, Charles Poe, van començar a marcar la diferència (39 a 31).

A la represa el partit va passar a ser d'anada i tornada, amb moltes jugades de caràcter. La Minguella tenia menys calma contra la defensa de l'UBSA però castigava més al contraatac.

Un triple d'Espiga a l'última jugada de quart, quan els blaus encara podien fer falta, va eixamplar la diferència (56 a 49), però de la mà de Valle, els de Pere Garcia van tornar al partit (56 a 54).

Llavors les defenses es van endurir encara més, i l'UBSA va començar a cimentar el camí del triomf. Corrales va anotar un triple dolorós, mentre que Poe feia el que volia sota els cèrcols per estirar de nou la goma (63 a 54).

2 triples de Marc López i un 2+1 de Valle van escurçar la diferència, però Corrales va donar una lliçó de com administrar un avantatge per guanyar el matx.
    Amb el partit decidit, els 2 equips van lluitar per l'average. Els blaus havien vençut de 7 a Casagemas amb un escàs 55 a 48.

A la darrera jugada, la Minguella va fallar 4 tirs per guanyar-lo, però Nil Colomer va atrapar el rebot i va anar a la línia de tirs lliures. Va aconseguir anotar-ne un i l'average va quedar empatat.

Ara els blaus miraran de refer-se el proper dissabte a les 19:15 contra el Prat, que ha canviat d'entrenador. l'UBSA per la seva banda visitarà la pista del Sant Narcís, el cuer de la competició.