0
    30
    4.JPG

17/02/2014
    Els Dimonis van fer un partit rodó contra l'Onyar, i són els nous líders de la 1a Catalana

El Badalonès va aconseguir derrotar a l'Onyar a domicili per 54 a 70 i és el nou líder de la 1a Catalana
    Fins ara els gironins havien dominat la competició i s'havien mostrat intractables a casa, on havien guanyat els 8 partits que havien disputat.

El Badalonès però, tot i no poder comptar amb Usatorre ni Suñé, va mostrar la seva millor versió per esgarrapar el triomf més important de la temporada, i l'average.

L'inici va estar marcat pel respecte que es tenien els 2 equips. L'empat a 0 passats els 2 primers minuts n'era una bona mostra. Els Dimonis centraven tots els esforços en aturar la potent parella interior Dos Santos-Sima. Això però, tenia un preu, i Subils i Sacot van trobar molts espais per afusellar des del 6,25.

A l'altre banda del camp Tubert i Màlaga feien de les seves per tancar el quart amb un lleuger avantatge (12 a 18). Al 2n període el control del rebot defensiu permetia córrer al Badalonès, i una cistella de Morales tancava un parcial de 0 a 9 (12 a 27) que obligava als gironins a demanar el seu 2n temps mort.

La defensa zonal i les accions individuals de Subils i Gil reduïen la diferència als 10 punts, però l'entrada de Joel Pulido, que substituïa aSuñé, va donar l'equilibri necessari en atac contra zona, i el forat es va tornar a obrir (22 a 39) abans d'arribar al descans (25 a 39).

A la represa els locals ho van intentar amb una pressió a tota pista que acabava amb una defensa zonal, però les accions individuals d'Oña i Màlaga avortaven qualsevol intent de reacció i la diferència es va mantenir estable durant tot el quart (37 a 55).

Als últims 10 minuts, els locals ho van seguir intentant amb individualitats de SimaHeras i Gil, però la defensa del Badalonès, liderada per Fontrodona, era gairebé infranquejable. Un triple del propi Fontrodona i les assistències de Soliveres a Tubert al passar la zona van mantenir la dinàmica del partit i a falta de 2 minuts els Dimonis encara guanyaven de 20 (70 a 50).

Marc Màlaga 18 punts 7 rebots i Sergi Tubert 16 punts 11 rebots van ser estadisticament els mes destacats.

Aquest dissabte a les 19h visitarà La Plana el Palamós, un altre rival de la zona alta, que va guanyar als Dimonis per 7 punts a l'anada.