Maisomtots, propera companyia al Badalona a Escena

  0

  19/10/2013 – El Zorrilla acull diumenge una nova sessió de teatre amateur badaloní; aquest cop serà el torn de l'obra 'Aurora de Gollada'.

  El Badalona a Escena obre les portes aquesta cap de setmana a un grup d’actors local que representarà l’obra Aurora de Gollada el diumenge a partir de les 19 hores al Teatre Zorrilla amb la col·laboració especial del pianista i compositor badaloní Ismael Dueñas.

   

  Maisomtots, companyia que engloba el conjunt de les entitats teatrals de la ciutat, interpreta així una obra en clau de sàtira moral que ens parla de les vicissituds d'una dona que denuncia la seva pròpia mort i que s'enfronta a les seves pors i les seves creences. Perquè és lògic que, dins del panorama contemporani actual, la violència de gènere hi tingui cabuda i l'art dramàtic se'n faci ressó en forma de crítica social.

   

  Maisomtots neix amb aquest nom el 1997, i des de llavors aquest ha estat vinculat a diverses entitats badalonines de teatre. Algunes de les obres que ha representat inclouen Cartes d'amor (2003), La ceba (2001), City Bang Blues (2000), Papaflèxic Papirosseït (1998), i El Mikado (1997), entre moltes d'altres.