Mal moment per fallar

0
    27
    san.llui_.JPG

14/4/2015.- Cap dels equips de Copa ha guanyat aquesta jornada i a falta de 4 partits els objectius es compliquen en un grup on només dos derrotes separen la promoció d’ascens i la de descens.

La Minguella reacciona però no remata

La Minguella va donar un pas enrere en les opcions de seguir a les posicions capdavanteres. Contra el SESE no es van trobar còmodes i sempre van anar a remolc.

Els blaus van sortir poc concentrats i es van trobar amb un 0-7 de sortida. Poc a poc es van anar entonant de la mà d’Oriol Tomeu fins a igualar el partit.

El marcador baix al arribar al descans reflectia la poca fluïdesa i els baixos percentatges de tir.

La sortida de vestidors va tornar a ser dolenta per a Minguella que es va trobar amb un desavantatge de 20 punts.

Va ser el moment de la reacció i el punt d’inflexió per recuperar el joc en equip.  La bona circulació de pilota i la bona selecció de tirs van fer possible tornar a entrar al partit.

Tot i competir fins el final, les forces van fallar als moments decisius fins el 72-65 final.

Tot i la derrota res està decidit i el dissabte a casa, a les 19.15h, partit clau en la visita d’un altre equip de la part alta, el Grup Barna.

El Círcol, massa a prop del perill

La visita del Círcol a La Seu d’Urgell va estar condicionada per un mal inici de partit, on els badalonins van haver de recuperar un 21-4 de sortida.

Al segon quart, l’equip es va recuperar gràcies a la bona defensa. La dinàmica de l’equip va canviar i van anar retallant diferències fins arribar al descans 38-33.

A la represa, el partit va ser igualat en un frec a frec dels dos equips fins arribar a un final igualat.

Dos triples consecutius de Roger Vilaró sobre la botzina van marcar la diferència i van deixar el Círcol sense poder reaccionar.

L’avantatge va ser suficient per a què els locals acabessin guanyant el partit 74-65. La derrota deixa el Círcol en una desena posició amb el perill massa a prop.

Dissabte a casa, a les 17.45h toca tornar a guanyar en la visita del Sese.

El Sant Josep topa contra un rival  superior

El Sant Josep visitava la pista d’un Igualada en plena lluita per l’ascens i es va trobar amb un rival molt superior.

A més el Sant Josep tenia la baixa important d’Arimont i només 8 sèniors disponibles.

Els locals van plantejar el partit per aprofitar la seva superioritat física i la seva experiència davant la joventut dels parroquials. La permissivitat arbitral també va afavorir el seu joc.

Des del primer quart la superioritat local en el rebot ofensiu els va permetre fer transicions ràpides i agafar avantatges de fins a 10 punts.

Els badalonins van intentar aguantar apretant en defensa i recuperant pilotes, però a la segona part la superioritat en el joc interior local va marcar diferències, 87-61.

La derrota deixa el Sant Josep 13è a la classificació, en posicions de promoció de descens. Per evitar-la no espot fallar en els 4 partits que queden començant per la visita del Sedis diumenge a casa a les 19.30h.

El Natzaret ho intenta

El Sant Andreu es va trobar amb un parcial de 0-11 de sortida que el va obligar a recol.locar les peces i posar ordre amb Riera i Colom. Tot i així segueixen els errors en atac (1/13 en tirs de dos) i el parcial acaba 5-20.

Al segon quart, el Natzaret es va enganxar al partit  amb un parcial de 12-0 fruit d’una defensa pressionant a tota la pista. Les transicions ràpides i l’encert exterior de Clement van deixar el marcador 17-20.

Els locals no es van poder apropar més i amb la sortida dels titulars del Lluïsos i les pilotes perdudes regalant cistelles fàcils fan que el desavantatge al descans sigui 21-36.

Al tercer quart l’intercanvi de cistelles no va afavorir els badalonins, que seguien amb imprecisions davant la millor defensa de la lliga.

A l’últim parcial el Natzaret ho va intentar amb una última estirada col.locant-se a 9 punts. Però amb les forces justes i l’encert en triples dels Lluïsos van tornar a marxar al marcador. Al final 46-62, una diferència molt abultada, que no dóna fe del treball del Sant Andreu.

El proper partit és la visita dissabte a un Castellbisbal segon en plena lluita per pujar. L’equip intentarà competir fins el final i acabar dignament la temporada.