Maldonado: “Els hem fet molt de mal a la posició de 4”

  0
  JOV-BAR (10).JPG

  02/02/2014
  El tècnic verd-i-negre ha destacat que "hem sabut aprofitar-nos tàcticament com ells van fer a la 1a volta"

  L'entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado, ha comparegut molt content a la roda de premsa desprès de derrotar al Manresa en el 1r partit que l'equip decideix el matx molt abans del final. 

  El tècnic verd-i-negre ha apuntat que el partit "ha vingut marcat el nostre encert el 1r quart i per la continuïtat en el ritme que volíem sempre acompanyat per l'encert". 

  Avui fins a 7 jugadors han passat de 10 de valoració, una dada que per Maldonado "diu que l'equip ha estat molt bé". El adrianenc ha destacat l'actuació de Shurna i Suàrez, que considera que ha estat clau pel joc del partit. "Els hem fet molt de mal en la posició de 4", ha declarat el tècnic "i en general els hem fet mal aprofitant els avantatges tàctics com van fer ells a la 1a volta". 

  Maldonado, que avui feia 450 partits a la lliga ACB, ha parlat de com veu la 2a volta i de com viurà l'equip aquests dies de descans. "Mirarem de mantenir el nivell. Som un equip que treballem amb molt marge de millora perquè els nostres jugadors poden millorar individualment. Mirarem de no perdre l'esperit competitiu", ha explicat el tècnic, que no ha volgut parlar de Play Off i considera "precipitat" parlar d'una xifra. "Intentarem competir, ser ambiciosos i treballar", ha sentenciat en referència a aquest tema. 

  Per últim ha parlat del pla de l'equip, que treballarà fins dimecres i farà festa dels dies de la Copa. "Aquesta aturada ens donarà tranquil·litat i podrem descansar i recuperar-nos per poder treballar la setmana que ve", ha conclòs.

  ——————————

  *Demà a les 19:30 a la botiga d'Esports Jordi Roig (c/Guifré 219) farem el sorteig d'una samarreta ACB entre tots els que jugueu al Supermanager. No cal que sigui a la nostra lliga privada. Us hi esperem a tots!