Recollida d’aliments al camp del Pere Gol durant tot el cap de setmana

  0
  51
  IMG_4539.JPG

  01/02/2014 – L'AVV Juan Valera, la de Verge de La Salut i el club de futbol Pere Gol recolliran, dissabte i diumenge, aliments per repartir entre famílies necessitades de la zona.

  L’esport de base és, molts cops, un dels sectors més solidaris de la societat, i més quan es tracta de petites iniciatives a nivell de barri. Aquest cap de setmana, dies 1 i 2, l'AVV Juan Valera, juntament amb Verge de La Salut i el club de futbol, porta a terme una recollida d’aliments, per al seu banc de distribució, al camp del Pere Gol. Al llarg dels matins de dissabte i diumenge, membres de l’associació i voluntaris i voluntàries instal·laran una paradeta al camp de futbol de La Salut-Pere Gol. El club s’ha mostrat predisposat a col·laborar amb la recollida i formarà part d’aquesta empresa veïnal solidària.

   

  Si la idea prospera, la intenció serà contactar amb altres equips de la ciutat, com per exemple el Sistrells, a pocs metres del propi Pere Gol, amb l’objectiu de repetir-la més caps de setmana i aprofitar l’atracció del futbol per aconseguir menjar.