Maldonado: “Ens ha faltat alguna cosa més per guanyar”

  0
  maldonado valladolid o domicilis acbphoto.jpg

  16/02/2014
  El tècnic verd-i-negre ha elogiat l'actitud de l'equip però ha lamentat errors a l'últim quart i critica la permissivitat arbitral al tram final

  L'entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado, ha lamentat no haver pogut endur-se la victòria del blaugrana en un partit en el que "hem competit i estic molt content del treball de l'equip, però ens ha faltat alguna cosa més per guanyar". 

  En declaracions als micròfons de RàdioB, el tècnic verd-i-negre ha explicat que "ens han mancat algunes coses". "Les pèrdues de pilota no ens han permès llançar més, i també és cert que al final hem arribat una mica justets", ha analitzat l'adrianenc. 

  Tot i això, Maldonado ha felicitat l'equip el seu esperit competitiu: "l'equip ha posat tot el que calia i ha tingut la mentalitat de guanyar el partit, no de donar bona imatge i perdre per poc".

  El tècnic no ha desaprofitat l'oportunitat per fer un comentari sobre l'arbitratge, que creu que ha estat massa permissiu al tram final. "A l'últim quart el nivell físic i de contacte ha estat més alt, ells han jugat més forts i no els hi han xiulat les faltes. No han arribat al bonus i això que ells han jugat amb blocs al límit i sota els cèrcols sense límit. Si no són penalitzats fa que nosaltres no puguem estar al nostre nivell", ha declarat.

  No obstant, el balanç general és positiu dins el que es pot analitzar després d'una derrota. "El resultat és una mica ampli pel que s'ha vist, però que competim és un bon termòmetre. Vol dir que estem bé i la gent té ganes de seguir millorant", ha conclòs.