Maldonado: “La victòria ens dona moral i ens reconforta pel treball fet”

  0
  69
  JOV-BAS (21).jpg

  15/12/2013
  El tècnic ha felicitat els seus jugadors per la victòria i per "la recompensa que es mereixien" i ha dit que si Scariolo ha elogiat tant a Vives "deu ser per algun motiu".

  L'entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado, s'ha mostrat content a la roda de premsa i ha felicitat als seus jugadors "pel treball, la feina feta i la recompensa que es mereixien". 

  El tècnic verd-i-negre ha destacat el valor d'una victòria, que creu que "ens dona moral i ens reconforta pel treball fet". L'adrianenc ha reconegut que "hi ha hagut un moment que ells han anat traient jugadors de la banqueta i ens han dominat" però que "alguns canastons ens han permès entrar en el partit", i després l'equip ha fet un 3r quart "excel·lent". 

  La bona tasca a la represa ha donat un avantatge de fins a 19 punts a l'equip, "una posició en la que amb avantatge i força temps per acabar el partit, ja ens hi havíem trobat". El tècnic però, diu que "avui l'hem gestionat bé" i destaca que "hem seguit defensant bé en tot moment".

  Per últim, Maldonado també s'ha referit a les paraules d'Scariolo, que en la seva intervenció a la roda de premsa, ha elogiat extensament l'actuació de Vives mentre que ha assenyalat a Heurtel, que "encara està aprenent". 
  "Si ha parlat d'això serà per algun motiu", apunta Maldonado, que ha declarat que "no entraré a valorar per què un entrenador rival passa 2 o 3 minuts parlant d'un jugador de l'altre equip".