Miguel Poveda aterra a Badalona com a Fill Predilecte i amb les entrades esgotades

  0
  poveda.jpg

  04/03/2016 – Miguel Poveda actua aquest dissabte al Teatre Zorrilla, on avui serà homenatjat com a Fill Predilecte de la ciutat.

  Amb les entrades esgotades i el títol de Fill Predilecte sobre l’esquena. Així arriba a Badalona aquest cap de setmana el ‘cantaor’ Miguel Poveda, que será homenatjat al Teatre Zorrilla aquest divendres, on rebrà el màxim reconeixement que se li pot atorgar a nivell local. Tot i que la cerimònia de nomenament de Fill Predilecte ha absorbit tota l’atenció mediàtica, cal recordar que l’artista ja tenia previst assistir a la ciutat aquest dies, i és que el ‘cantaor’ actua dissabte al mateix Zorrilla.

   

  Miguel Poveda oferirà un concert en el qual mostrarà gran part de les seves passions musicals, des de la seva formació com cantant flamenc, i passant per la poesia i la copla. Es gaudirà d'un espectacle dinàmic, variat i ple d'emocions. L'acompanyaran Chicuelo a la guitarra, Paquito González a la percussió, i, compartint direcció musical, el mestre Joan Albert amargós al piano. Tot plegat davant de prop de 500 persones que van esgotar fa dies les entrades i que ompliran el teatre badaloní dissabte, a partir de les 21 hores.