Maldonado: “Trias té un contracte llarg i d’una altra època”

  0
  38
  maldonado.jpg

  26/06/2012
  El tècnic de la Penya fa revisió de la temporada a El 9 Esportiu. De Trias a Todorovic passant per la situació econòmica i la voluntat perquè continuï el bloc.

  El tècnic de la Penya fa revisió de la temporada a El 9 Esportiu. De Trias a Todorovic passant per la situació econòmica i la voluntat perquè continuï el bloc. Ara és l'hora de fer el balanç, i Maldonado està content: "Crec que tal i com ha anat tot, ha estat una bona temporada. Des del gener s'ha mantingut la calma i hem acabat amb bones sensacions. A més, el soci s'ha tornat a identificar amb l'equip", confessa el tècnic que aquest any s'ha trobat amb un indicador de que ha fet les coses bé: "Quan des del punt de vista de l'entrenador has fet un bloc, i al maig tens ganes de seguir la temporada, és positiu".

  Com ja va dir en en el seu moment, Maldonado voldria que qualsevol jugador d'aquest any seguís, però els "tempos" en un equip com la Penya són molt lents. "Ens agradaria mantenir la base d'aquest any amb la meitat de jugadors o una mica més, però de moment no pot ser perquè el mercat és el què és. Ara toca reflexionar i iniciar contactes per veure què pensen els jugadors", explica Maldonado que creu que "Hi ha temps de sobres. Hem d'arreglar els temes merament no esportius. Hem de saber què podem oferir per ser responsables amb el que ens comprometem". En aquest sentit el tècnic ha parlat del sou de Jordi Trias: "No hi ha cap problema amb ell, però el club està en una situació cada cop més precària i aquest és un contracte a llarg termini i d'una altre època", i afegeix "El van signar les dues parts. ell no ha fet res malament, però és una situació anòmala perquè en aquesta posició tenim Llovet amb contracte i una possible renovació de Báez. Ja veurem com evoluciona l'estiu".

   

  La mateixa posició de "4" és la que ocupa Marko Todorovic, que no serà senzill que continuï a Badalona. "S'ha parlat massa d'ell i fins i tot ell ha parlat massa i contradictòriament", clarifica Maldonado que assegura que el club intentarà que segueixi: "Volem que es quedi i lluitarem perquè sigui així i després veurem quina és la intenció del seu agent".
   

   

  Maldonado ha explicat la situació dels jugadors més veterans. Jeter i Obasohan no seguiran "perquè són jugadors veterans que busquen el seu contracte i no els podrem lligar", mentre que Barton també dirà adéu: "Ens ha ajudat molt i molt, però estem parlant d'una temporada sencera i penso que ell no té la mentalitat per fer-ho i té el cap a una altre banda". Oliver i Van Lacke podrien continuar. Pel tècnic verd-i-negre, "l'Albert ha treballat molt bé i s'ha identificat amb el club. L'interès de seguir és mutu però les situacions del club ens diran si podem arribar a un acord a mitjà o curt termini". El cas de Van Lacke és diferent. L'escorta té 4 ofertes a l'Argentina on ja ha explicat que li agradaria tornar algun dia, i més ara que acaba de ser pare: "El mercat decidirà què passa amb Van Lacke. És un tema purament de mercat."
   

   

  Maldonado ha parlat del paper dels joves al primer equip: "El grup bàsic no poden ser els joves. Encara no estan preparats. Els de LEB han de fet un pas endavant però encara s'han de continuar formant", apunta un Maldonado que, conscient de la situació econòmica, donarà moltes oportunitats: "Si la necessitat fa que haguem de completar l'equip amb ells, ho farem".