Mallet: “L’equip ha entès què ha de fer per guanyar partits”

  0
  37
  Nemanja-Nedovic-Demond-ACB-PHOTO_ARAIMA20151206_0216_14.jpg

  27/01/2016 – El base del FIATC Joventut espera reaparèixer diumenge a l’Olímpic contra el Movistar Estudiantes després de dues setmanes de baixa.

   

  El triomf sumat al Donosti Arena davant el Gipuzkoa Basket (70-74) ha renovat les energies d’una Penya que espera poder ser més regular al llarg de la segona volta del campionat. Si no hi ha cap més lesió, l’equip comptarà amb tots els seus efectius per rebre el Movistar Estudiantes. Miralles i Mallet tornaran i Rakovic debutarà amb la samarreta verd-i-negra. El base afronta el partit amb ganes.  

   

  “Estic millor. He estat fora durant dues setmanes i el temps d’espera se m’ha fet llarg. Em sento millor i espero tornar pel partit de diumenge”, relatava el jugador nord-americà després d’un dels primers entrenaments de la setmana.

   

  El passat cap de setmana, Demond Mallet es quedaria a casa per veure el Gipuzkoa-FIATC Joventut, però el base reconeixia no haver patit veient el partit.

   

  “No vaig patir. Vam fer tota la feina necessària per guanyar. Veníem d’una setmana molt dura d’entrenaments. Miralles no va poder jugar, ni jo tampoc, però l’equip va saber jugar junt. Va ser un triomf coral. Sàbat va fer un pas endavant, Paul va anotar el tir decisiu i Suton i Drame van jugar a bon nivell”, explicava el doble zero.

   

  Segons Mallet, la Penya “necessitava un resultat així per recuperar l’esperit” i encarar la segona volta amb confiança. El veterà exterior, però, té clares quines són les línies vermelles que no s’han de traspasar. “De cara a la segona volta hem d’aprendre la lliçó. S’han de jugar partits de 40 minuts, no de 25 ni de 30”, apuntava en primer lloc.

   

  “Crec que els nostres jugadors més inexperts han après bastant durant la primera volta. Per ells, aquest tram de la temporada ha estat un procés d’aprenentatge. A partir d’ara, l’equip entendrà millor què ha de fer per guanyar partits”, afegia tot seguit.

   

  Per Mallet, l’equip s’ha d’obligar “a prestar atenció als petits detalls” del joc, ja que “només així” es podran guanyar partits que a la primera volta es van escapar “com els de l’Obradoiro i el Sevilla”.