Manolo González: “S’ha de fitxar”

    0
    Manolo.jpg

    19/10/2014 – La manca d'efectius al davant, arran de les lesions, és un maldecap per al tècnic del CF Badalona. Manolo González reclama un reforç per cobrir l'absència del lesionat Joan Grasa. 

    19/10/2014 – “A nivell ofensiu anem molt justos i això ens condiciona molt. Esperem que Manu Balda ja estigui a punt per diumenge que ve, però ja hem parlat amb el club que s’ha de fitxar. Hem de trobar un substitut per a Joan Grasa i després, segons com evolucioni l’equip d’aquí fins al mercat d’hivern, veurem si  hem de reforçar-nos amb un altre jugador”. Manolo González té clar que l’equip necessita més pólvora al davant, i que aquest Badalona, quan “Abraham o Raúl Torres no apareixen tant”, li costa molt generar perill. El partit contra el València Mestalla ha evidenciat aquestes mancances. Un parell de fogonades dels dos cracks escapulats han pogut donar un nou triomf, però falten més recursos i més gol per desencallar partits. “Ens està costant que més jugadors dels habituals marquin gols”, afegeix el tècnic escapulat, que ha donat per bo l’empat contra els valencians: “Ens ha costat entrar al partit i ells han estat bé en la primera part, dominant el joc i les segones jugades. En la segona hem tingut més presència a dalt i hem tingut les ocasions d’Abraham i Raúl Torres, però es pot considerar un resultat just”.

    El porter Marcos, pel seu cantó, també ha valorat positivament continuar sumant tot i cedir els dos primers punts a casa. “El València Mestalla és un bon equip i han sabut com jugar en aquest camp, però tot i això la ocasió més clara ha estat nostra. Estem encara en procés de creixement i tot el que sigui no perdre i seguir sumant és positiu”, ha explicat el porter escapulat, que com Manolo González també veu clar que falta reforçar la davantera: “Amb la lesió de Grasa ens falta segurament un extrem, que tingui experiència en la categoria.  La feina que estan fent els joves, com Carracedo o Esteve, és impecable i  ens estan ajudant moltíssim, però encara els falta una mica i l’equip necessita un reforç”.