S’escapen els primers punts de casa (0-0)

0
    48

19/10/2014 – Empat a zero contra el València Mestalla i primers punts que volen de Pomar aquesta temporada. Els escapulats han topat amb un filial valencià que ha sabut interpretar el partit i que ha generat més d'un ensurt, sobretot en els primers 45 minuts.

Els de Curro Torres han estat contundents al darrere, amb pilotades llargues per no perdre ni una pilota en zones de perill, i han aconseguit desactivar els principals perills del Badalona en atac. Abraham i Raúl Torres, sobretot en el primer temps, han intervingut amb comptagotes, i els de Manolo González ho han acusat. Per acabar-ho d'adobar, als badalonins els ha costat entrar al partit i s'han mostrat molt imprecisos amb la pilota als peus. Un xut de falta de Raúl Torres aturat per Jaume ha estat l’única rematada dels escapulats entre els tres pals a la primera part. Un bagatge molt escàs per inquietar un València que sí ha tingut una doble ocasió clara per marcar, al minut 32. Primer amb una pilota refusada dins l'àrea que Marcos ha tret amb una mà providencial, i després, en el córner posterior, amb una rematada d’Ayala que ha anat al travesser.

El pas pels vestidors ha activat el Badalona, que ha fet un pas endavant i ha pogut marcar mitjançant Abraham. El canari ha aparegut poc, però ha pogut decidir el matx al 58 amb una de les seves cavalcades marca de la casa. Aprofitant una de les poques situacions en que el València estava descol·locat en defensa, el davanter escapulat ha marxat per velocitat i s’ha plantat davant del porter Jaume, que ha fet gala dels seus reflexes per impedir l'1-0.  Una ocasió claríssima que podria haver canviat el signe del matx. Poc després Raúl Torres ho ha provat amb un xut llunyà que ha sortit fora fregant el pal per molt poc, però aquí s’ha acabat la pólvora ofensiva d’un Badalona que necessita a crits un reforç al davant. Sense Joan Grasa, baixa tot l'any, i amb Manu Balda i Fran Bea també lesionats, a la banqueta només hi havia Fran Pineda per poder buscar algun revulsiu. Manolo González l'ha fet entrar, però tampoc ha solucionat les mancances en atac. Al final el tècnic ha acabat jugant els darrers minuts amb 7 defenses i un pivot defensiu com Prior (Bermudo i Amantini han entrat per Carracedo i Raúl Torres) per assegurar un empat que, malgrat tot,  ha estat a punt de volar en un servei de córner que la defensa escapulada ha tret sobre la línia de gol.

Aquest empat a casa, però, no aigualeix pas la bona situació del Badalona a la classificació. Amb 15 punts els de Manolo González es mantenen a la cinquena plaça i amb un partit pendent, el que es va suspendre per la pluja contra el Vila-real B (es jugarà el 29 d'octubre). La pròxima jornada els escapulats visiten un camp complicat, el de l’Alcoià, que a més necessita sumar punts per sortir de la penúltima posició.

FITXA TÈCNICA:

CF Badalona (0): Marcos, Lulu, Óscar Sierra, Álvaro Vega, Fran Grima, Prior, Carracedo (Bermudo, 60’), Toni Lao, Matamala (Pineda, 60’), Raúl Torres (Amantini, 78’) i Abraham.

València Mestalla (0): Jaume, Leuko, Salva Ruiz, Alberto, Ayala, Zahibo, Nando (Ebu, 76’), Tropi, Álex López, Iban (Borja, 82’) i Cano (Ramírez, 90’).

Àrbitre: Rubén Jiménez González (Las Palmas). Ha ensenyat targetes grogues a Raúl Torres, del Badalona, i a Tropi i Iban, del València Mestalla.