Marc Bauzà i Sergi Costa lluiten per l’Europeu a partir de demà

  0
  cadet penya.JPG

  18/07/2012

  La selecció espanyola sub16 demà comença a disputar l'europeu. Sergi Costa i Marc Bauzà són dos pilars de l'equip cadet.

  Les ciutats de Ventspils (Letònia) i Panevezys (Lituània) acullen del 19 al 29 de juliol el Campionat d'Europa U16 Divisió "A". Dos jugadors del Club Joventut formen part de la selecció espanyola: el base Sergi Costa i el pivot Marc Bauzà. L'equip entrenat per Diego Ocampo està enquadrat en el Grup B al costat dels combinats de Letònia, Rússia i Ucraïna.

   

  Amb una àmplia experiència en competicions internacionals, tant Costa (1'88 cm) com Bauzà (1,96 cm) han estat finalment dos dels dotze seleccionats per disputar el Campionat d'Europa. L'interior balear reforça l'equip en les posicions interiors, després de disputar recentment el Mundial U17 al costat de cinc jugadors més del FIATC Joventut. D'altra banda, el base català és un dels directors de joc.

   

  Després d'haver completat la fase de preparació a Guadalajara i després en terres lituanes, el combinat nacional s'ha anat trobant en el camí a seleccions de la talla d'Itàlia, Lituània o França.

   

  Els jugadors verdinegres intentaran guiar l'equip cap a un nou èxit en el bàsquet espanyol. No serà fàcil, davant tindran jugadors de molta categoria que vénen a ser cridats a ser els pròxims dominadors del panorama basquetbolístic en un futur.

  19 de juliol

  18:45 h Letònia – Espanya

   

  20 de juliol

  20:45 h Espanya – Rússia

   

  21 de juliol

  16:15 h Espanya – Ucraïna

   

  Penya.com