Marc García, sotscampió S20 de Catalunya als 60m i 400m ll.

0
    55

L’atleta de la UGE Badalona Marc García va proclamar-se per partida doble sotscampió de Catalunya dels 60m i 400m ll. durant el Campionat de Catalunya Sot20 de Pista Coberta que es va celebrar a Sabadell.

García va aconseguir classificar-se amb la millor marca de la seva sèrie als 60m ll., amb un registre de 7.14’’. A la final, l’atleta de la UGE Badalona va penjar-se la medalla de plata aturant el cronòmetre en 7.13’’, un temps que suposa marca personal per en Marc.

A la prova de 400m, en Marc García va classificar-se a la semifinal amb un registre de 51.63’’. A la final, l’atleta badaloní va aconseguir pujar al segon graó del pòdium català amb una marca de 49.57’’.

El Campionat d’Espanya Sots20 que es diputarà el proper 12 de març a Antequera és el proper repte de l’atleta de la UGE Badalona.

Laia Zurita serà la protagonista aquest cap de setmana al Campionat d’Espanya de Pista Coberta Sots18, que es disputarà a València. |Marta Guirao (UGE Badalona)