Màxima exigència

  0
  Córner.jpg

  21/03/2015 – Desplaçament de dificultat màxima per al CF Badalona. L'equip escapulat jugarà al Camp d'Esports de Lleida aquest diumenge, a les cinc de la tarda. El segon classificat de la lliga suposarà un dels reptes més importants en el que queda de lliga per als futbolistes de Manolo González que, tot i l'empat a casa de la darrera jornada contra l'Alcoià, continuen en la part alta de la classificació. 

   

  Desplaçament de dificultat màxima per al CF Badalona. L'equip escapulat jugarà al Camp d'Esports de Lleida aquest diumenge, a les cinc de la tarda. El segon classificat de la lliga suposarà un dels reptes més importants en el que queda de lliga per als futbolistes de Manolo González que, tot i l'empat a casa de la darrera jornada contra l'Alcoià, continuen en la part alta de la classificació.

  El tècnic gallec considera que els de la Terra Ferma són "l'equip que més ha evolucionat durant la temporada", i que "amb reforços com Nieto o Rami" s'han fet encara més forts. "El Lleida està fet per pujar a segona, amb alguns dels millors jugadors d'atac del grup tercer, i al seu camp són especialment perillosos", va comentar també Manolo González a aquest diari. Segons l'entrenador escapulat, el seu equip es troba amb la moral intacta i "amb ganes de fer alguna cosa gran a Lleida." En tot cas, no creu que aquest partit sigui l'última oportunitat de tornar a estar entre els quatre primers. "Passi el que passi no serà definitiu de cara a les nostres possibilitats d'entrar en el play off. Queden molts partits. Guanyant-ne dos de seguits tornaríem a dalt de tot", sentencia, abandonant definitivament el discurs dels 45 punts que donen la permanència.

  Juanjo Prior, un dels titulars indiscutibles, es va lesionar diumenge passat i ha estat dubte durant tota la setmana. Des de divendres, però, s'entrena amb la resta de l'equip. Si, finalment, pot jugar, l'alineació titular serà molt semblant a la dels últims partits. Xiularà el murcià Jorge Díaz Escudero.

  ALINEACIONS POSSIBLES

   

  Lleida: Pau Torres; Barreda, Pau Bosch, Baquero, Forniés; Ekhi, Albistegui; Nieto, Miramón, Chupe; Chamorro.

   

  Badalona: Marcos; Óscar Sierra, Vega, Amantini, Fran Grima; Prior, Toni Lao, Bermudo; Raúl Torres; Marc Mas i Abraham.