Mereixien molt més

  0
  38
  1IMG_5894Diari.jpg

  22/10/2017 – El Badalona va fer mèrits per guanyar el duel davant el Saguntino a l'Estadi però va acabar empatant sense gols. L'equip escapulat domina i gaudeix de moltes oportunitats, però s'ha de conformar amb un sol punt.

  El Badalona va fer mèrits per guanyar el duel davant el Saguntino a l'Estadi però va acabar empatant sense gols. L'equip escapulat domina i gaudeix de moltes oportunitats, però s'ha de conformar amb un sol punt.

  Els primers minuts, però, van ser per als valencians, que van gaudir d'un parell d'oportunitats clares, fins i tot un gol anul·lat, a Nuha, per fora de joc. A partir del primer quart d'hora l'amo del partit ja va ser el Badalona, que no va trigar a fer mèrits per al gol. Sobretot en el tram final de la primera part i en la primera mitja hora de la represa, el conjunt de Manolo González es va apropar amb perill a l'àrea de Lluna. Amb un Robert Simón incansable, un Aly Coulibaly agosarat en el xut des de fora de l'àrea i un Néstor Querol motivat, els escapulats van fer-se mereixedors d'un triomf que només la mala sort els hi va negar.

  Fitxa tècnica

  Badalona: Morales; Albarrán, Parera, Vega, Kilian; Juanjo Ciércoles (Marc Cosme, 80'), Sergio Maestre; Robert Simón (Kevin Lacruz, 69'), Aly Coulibaly, Néstor Querol; Marcel Serramitja (Adri Rivas, 56').

  At. Saguntí: Lluna; Gámez, Gimeno, Marín, Óscar López, Kata (Gallego, 77'), David Fas (Pau Franch, 62'), Álex Felip (Álex Felip, 65'), Nuha, Lois, Vicenç Fluixa.

  Àrbitre: Alberto Lou Ballano (aragonès). TG: Juanjo Ciércoles, Marcel Serramitja i Adri Rivas, del Badalona; Óscar López i Lois, del Saguntí.