Una patrulla conjunta de Mossos i Guàrdia Urbana reforça la vigilància durant les nits

  0
  destacado_5254.jpg

  26/11/2015 – Els dos cossos van iniciar el passat mes d’octubre un dispositiu de seguretat conjunt que ha donat bons resultats i s'ha implantat definitivament.

  La Guàrdia Urbana de Badalona i els Mossos d’Esquadra van iniciar el passat mes d’octubre un dispositiu de seguretat conjunt amb patrulles logotipades dels dos cossos policials que treballen conjuntament i de forma dirigida per actuar en les zones on hi ha detectades més incidències de seguretat i incivisme.

   

  Aquest dispositiu, anomenat Tàndem, va començar el seu treball, com a prova pilot, les nits del cap de setmana de principis d’octubre amb l’objectiu de controlar l’àrea d’influència de la zona d’oci de la ciutat. El bon resultat va propiciar que a partir del dia 9 d’octubre aquest tipus de servei s’hagi incorporat durant totes les nits de la setmana.

   

  D’aquesta manera, diàriament es configura una patrulla doble amb dos vehicles, un de Mossos d’Esquadra i un altre de Guàrdia Urbana, que reforça el servei ordinari de la resta de patrulles programades per separat per cadascun d’aquests dos cossos de seguretat. A més, les nits de divendres, dissabte i vigílies de festiu es configura una altra patrulla doble per a la zona d’oci. Des del dia 9 de novembre, tanmateix, aquest dispositiu s’ha fet extensiu al torn de tarda.