Més futbol comarcal que mai

  0

  El creixement de conjunts federats amateurs durant la temporada 2020 – 2021 serà dels més notables de la darrera dècada. Perquè ens fem una idea, 7 equips amateurs badalonins es van inscriure el curs passat a la FCF. Però la nova temporada s’estrena amb pràcticament el doble d’equips: 11! El Young Talent ha inscrit un segon filial a Quarta Catalana i el Lloreda ha fet el mateix pas amb el seu primer equip B. A Can Cabanyes, ja vam avançar que el Sistrells recuperava el seu amateur. Una notícia molt positiva a tots els nivells perquè els joves badalonins (o no tan joves) puguin seguir gaudint del futbol al seu barri o ciutat.

  A totes aquestes novetats, cal afegir la nouvinguda de dos clubs més. El Montsant de la Peira de Tercera Catalana s’exilia a Badalona després de la seva estada a Trinitat i disputarà els seus partits com a local al Municipal de Pomar. A la mateixa instal·lació s’ha instal·lat el Nacional de Barcelona. Té equip masculí i femení, però de moment, únicament les noies jugaran al camp. Els nois ho faran a Canyelles (Barcelona).

  Renovacions a totes les banquetes

  Amb l’inici de la pretemporada a partir d’aquest mes de setembre, els equips ja tenen definits els seus entrenadors. Els presentem: Jordi Souto (Unificació Llefià), Benja Portillo (Lloreda), Ricardo Parra (Young Talent), Ángel Fernández (Pomar), David Martin (Young Talent B), Ricard Vila (Pere Gol) i Pedro Casado (Pere Gol B). Daniel González (Young Talent C) i Javi Ruiz (Sistrells) són els nouvinguts als equips que debuten. El Lloreda, encara no ha presentat al seu Amteur B.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí