Milers de disfresses omplen els carrers de Llefià en la 36a Rua de Carnestoltes

  0
  IMG_4270.jpg

  12/02/2018 – Els ‘Ninots de corda’ de l’AMPA de l’escola Maria Ward va ser la millor comparsa, premiada amb la màscara de Carnestoltes.

   

  Dissabte el barri de Llefià concentrava la gran festa de les disfresses i de la disbauxa amb Rua de Carnestoltes, que enguany ha arribat a la 36a edició.

   

  Des del balcó del Centre Cívic Torre Mena, un any més, la Reina de Carnestoltes animava a tots els veïns a la diversió i començava el seu pregó amb satírica sobre el ‘sorpasso’ de Terrassa a Badalona. “M’he assabentat que Badalona ja no sou la tercera ciutat de la Catalunya republicana o de l’autonòmica comunitat. Terrassa us depassa en nombre d’habitants i en polèmica amb el cartell del Carnaval. Tot i així, continueu sent els vilatans més trempats i esbojarrats de l’espai”.

   

  Tot seguit, més de 1.200 persones i una trentena de comparses van recórrer el carrer de Pérez Galdós, la ronda de Sant Antoni de Llefià, el carrer de Doctor Bassols i l’avinguda del Marquès de Sant Mori de Llefià, fins a arribar a la plaça Trafalgar, on els hi esperava el ball de disfresses amb l’actuació del grup musical Balahits.

   

  Una edició més s’ha pogut gaudir de diverses disfresses amb molta imaginació i hores de treball al darrere, com ‘Ninots de corda’ de l’AMPA de l’escola Maria Ward, que ha estat la guanyadora de la màscara de Carnestoltes, com la millor comparsa d’enguany. Entre altres premis, destacar ‘Panino’, que va ser la disfressa individual premiada com la més treballada, com així també, ‘No chiento las piernas’, la comparsa més animada per part de Mmsound.

   

  Després del ball a la plaça Trafalgar, la festa va continuar al Poliesportiu de Llefià, on el grup Els Raggatunning va fer moure l’esquelet a més de 300 persones fins a la matinada.

   

  D’altra banda, recordar que ja és possible participar en la setena edició del Concurs Fotogràfic de la Rua de Carnestoltes fins el dijous 1 de març a través del web de carnesoltes.llefia.org, que premiarà amb una tablet a la millor imatge.