Miralles: “Va ser una victòria d’equip”

  0
  47
  MIRALLES.jpg

  25/03/2014
  El pivot verd-i-negre va ser clau en la reacció de l'equip i confessa que el vestidor és conscient que "val la pena fer un esprint final per mirar de ser al Play Off"

  El pivot del FIATC Joventut, Albert Miralles, ha analitzat el triomf de diumenge a la pista de l'Unicaja en el que creu que va ser "una victòria d'equip". 
  L'interior verd-i-negre destaca que van vèncer a "un gran rival que mai es va donar per vençut però vam saber donar-li la volta". 

  El jugador sorgit del planter va ser clau en la reacció del 3r quart imprimint el caràcter necessari per creure en la victòria. 
  "Intento sempre donar el millor de mi i aquest cop l'equip va respondre i va estar genial", afirmava Miralles, que no vol atribuir-se cap mèrit individual en un matx en el que "tots vam voler guanyar i els que hi havia a la pista al tram final estaven donant el màxim d'ells mateixos".

  Per últim, el jugador barceloní ha parlat de les opcions de l'equip per ser al Play Off. "L'equip sap que cada dia queden menys jornades per aquest objectiu i que ara més que mai val la pena fer un esprint final", ha sentenciat.