Mireia Belmonte: “A Rio anirem a totes”

  0
  35
  mireia-belmonte-ira-a-por-todo-a-rio-2016.jpg

  25/06/2015 – La nedadora badalonina ha parlat durant els cursos del Consejo Superior de Deportes de la Universidad Internacional Menéndez Pelayo (Santander).

   

  Mireia Belmonte i el seu entrenador, Fred Vergnoux, han assistit als cursos que el CSD organitza a Santander per analitzar l’èxit de l’esport espanyol. La doble medallista olímpica, que surt d’una lesió, ha parlat sobre el seu estat físic a un mes i pocs dies de debutar al Mundial de Kazan.

   

  “Mai havia tingut una lesió i aquest any n’ha patit dos en un mateix dia. Quan va passar, vam haver de canviar el pla de treball. Amb motivació ha superat un moment difícil, però ara estem al 86%. Amb això haurà de competir”, relatava Vergnoux al llarg de les jornades celebrades a Santander.

   

  Mireia Belmonte ha recollit les paraules del seu entrenador, assegurant que lluitarà per “fer un bon Mundial”. “Vull saber on estem, fer les classificacions olímpiques i escollir les proves per Rio. Un cop allà, l’objectiu és anar a totes”, assegurava la badalonina.

   

  Sobre els Jocs Olímpics, Fred Vergnoux té clares quines són les seves pretensions. “Vull que la Mireia guanyi l’or olímpic i que sigui la primera campiona cent per cent producte espanyol”, afirmava el francès.

   

  Al llarg de la seva intervenció a Santander, Vergounx ha relatat quin és el dia a dia de Mireia Belmonte al CAR de Sierra Nevada. A les 6:30h del matí, la nedadora de Badalona comença l’entrenament en sec, a les 7h inicia una sessió d’aigua de dues hores i mitja (9:30h) i, després d’esmorzar, executa un treball específic de força (10:30h-12h).

   

  Abans de dinar toca estudiar (12h-13:30h) i, després de descansar durant una hora i mitja, es torna a començar l’entrenament en sec (15:30-16h). A les 16h hi ha sessió d’aigua fins a les 18:30h i per tancar es realitzen 45 minuts de treball cardiovascular i de fisioteràpia. “Si voleu saber com es pateix a Sierra Nevada, veniu un mes i ho feu”, deia amb ironia Mireia Belmonte després que la seva rutina fos presentada.

   

  Durant l’acte, Fred Vergnoux ha deixat clar que no li ha agradat que Belmonte “hagi baixat de Sierra Nevada”, ja que “la competència està ara mateix entrenant i no parlant amb la premsa”

   

  Per acabar, la badalonina ha destacat la manera per la qual ha aconseguit “sortir de la zona de confort i saber on és el límit”. Només així és possible lluitar per un or olímpic.