Nacho Llovet: “Hem tingut massa temps per pensar en aquest partit”

  0
  55
  1314_JOV_GCA (17).jpg

  29/04/2014
  El pivot verd-i-negre creu que l'equip va tenir una mica d'ansietat tot i que destaca el bon paper dels jugadors canaris i en especial d'Albert Oliver que "va fer un d'aquells tants partits que ens va donar l'any passat"

  El pivot del FIATC Joventut, Nacho Llovet, va parlar de la derrota contra el Gran Canària, les possibilitats del Play Off i de l'emotiu homenatge a la mitja part del partit.

  Sobre el partit: "Dues setmanes sense jugar ha estat massa temps per pensar en aquest partit. Veníem amb moltes ganes, sabíem que era important i hem sortit amb ansietat. Després, amb les ganes i la intensitat ens hem enganxat, i tot i que ells han marxat 2 cops en el marcador, ens hem pogut enganxar i hem lluitat fins l'últim minut. Hem de reflexionar una mica, però només 5 minuts perquè dijous tornem a jugar. Si li posem els collons d'avui però estem més encertats i tranquils podrem fer el nostre millor joc".

  Sobre les claus del Gran Canària: "Bellas és un base amb molt de ritme i Oliver és un gran estratega. Els 2 han estat molt importants i també Tavares amb la feina sobre els cèrcols

  Sobre Albert Oliver: "Ha tornat a fer un d'aquells tants partits que a fer l'any passat per fer-nos guanyar. Sabíem que podia fer això i ha estat una de les claus del partit.

  Sobre el tram final: "Estàvem empatats i semblava que ells estaven més tranquils. Hem notat la pressió. Cal saber jugar amb això.

  Sobre l'oportunitat perduda: "Sabíem que era un partit important tenint en compte les derrotes del Cajasol i el Cai. Sabem que haurem de compensar el partit amb un altre".

  Sobre l'homenatge de la mitja part: "Veuré el vídeo segur. Va ser una cosa molt gran en una ciutat com aquesta que viu tant el bàsquet. Va ser l'exemple de com un equip que no era el Barça i Madrid pot triomfar. És un honor està en aquest club".

  Sobre si la Penya pot tornar a ser campiona d'Europa: "A dia d'avui, amb els mitjans que tenim, és molt complicat. De fet no juguem ni competicions europees. Ara hem de seguir en la nostra línia i anar poc a poc fent passos endavant"