Oliver: “En Salva em va remarcar que havia de buscar situacions per castigar el contrari”

  0
  1314_JOV_GCA (7).jpg

  29/04/2014
  El base egarenc va agrair la rebuda del públic i confia en les possibilitats de la Penya per ser al Play Off

  El base del Gran Canària, Albert Oliver, va parlar després del partit del triomf del seu equip i de la bona actuació personal. El de Terrassa va acabar el partit amb 19 punts, 11 d'ells seguits a la 2a meitat per obrir un forat que va acabar sent definitiu. "Part de la culpa la té en Salva, que l'any passat i l'altre volia que busqués situacions per castigar l'equip contrari. Les hem buscat i han entrat", ha declarat el base.

  Sobre el retorn: "M'he sentit una mica estrany de tornar aquí. No és fàcil tornar a un lloc on has estat. Primer vull agrair a la gent com m'ha rebut. Per mi ha estat molt maco. Després, marxar amb victòria em oposa molt content. Si perdíem la Penya es posava a un partit i amb l'average guanyat".

  Sobre l'actuació personal: "Avui ha guanyat l'equip. Si que es cert que ha estat un dels millors partits dels últims que he jugat. Hem patit per la ratxa de 3 de la Penya però hem aconseguit la victòria".

  Sobre les paraules de Maldonado, que va dir que alguns jugadors havien sabut buscar situacions en les que castiguen molt als rivals: "Part de la culpa és d'en Salva, L'any passat i l'altre volia que busqués situacions per castigar l'equip contrari. Les hem buscat i han entrat".

  Sobre les possibilitats de la Penya de ser al Play Off: "Esta jugant molt bé. A tota la lliga han fet 3 partits dolents i això és molt difícil. Estan jugant a molt bon nivell i crec que s'ho jugaran tot a Sevilla".

  Sobre l'homenatge de la mitja part: "Estàvem escalfant i no ho hem pogut veure. És maco que la gent pugui recordar el que va passar fa 20 anys amb en Corny i tots els jugadors".