Neteja extraordinària del clavegueram davant les possibles tempestes estivals

  0
  Embornal Martí Pujol.JPG

  25/07/2017 – Són mesures de caràcter preventiu als carrers i rieres que es veuen afectats pels episodis de fortes pluges.

  L’Ajuntament de Badalona ha començat a realitzar aquest dilluns amb caràcter extraordinari tasques de manteniment i neteja dels embornals de diversos indrets de la ciutat per tal de garantir el desguàs en cas d’episodis de fortes pluges o tempestes. Aquestes actuacions, que tenen com a objectiu la prevenció, estaran enllestides aquest divendres.

   

  Abans de procedir a realitzar les tasques de manteniment del clavegueram es fa una inspecció visual de tota la xarxa. Després, s’iniciarà la neteja dels embornals amb mitjans manuals, l’aspiració dels residus i la posterior neteja amb aigua a pressió. Un cop s’hagi complert aquesta primera fase es comprovarà el funcionament dels embornals davant possibles episodis de pluja intensa o fortes tempestes.

   

  Els treballs es dividiran en dos equips que realitzaran els treballs en diferents carrers i franges horàries. Un primer equip actuarà en horari de matí i tarda a l'avinguda Martí Pujol, el Camí de Sant Jeroni de la Murtra, Coll i Pujol i la plaça Pompeu Fabra i el carrer Batllòria. El segon grup farà avinguda Lloreda, avinguda dels Vents, Francesc Layret i Sant Bru.