“No ens deixeu; tornarem”

  0
  DSC_0597 copia.JPG

  19/06/2016 – Les jugadores del CE Seagull prometen des del balcó de l’Ajuntament que la temporada vinent intentaran de nou pujar a la Primera Divisió.

   

  Hores després de veure com la UD Tacuense les deixava a un sol pas de la màxima categoria del futbol femení estatal, la plantilla, el cos tècnic i la directiva del CE Seagull es desplaçaria fins a la Plaça de la Vila per rebre un reconeixement oficial per part de l’Ajuntament i la ciutat de Badalona.

   

  L’esclat de llàgrimes presenciat a Montigalà un cop finalitzat el darrer partit del play-off d’ascens semblava ja oblidat. En un ambient de bona sintonia, les jugadores, serien rebudes a la sala de plens per l’alcaldessa, Dolors Sabater, i per diversos representants del govern local i de totes les forces polítiques de la ciutat.

   

  Per obrir la recepció oficial, l’alcaldessa de Badalona s’adreçaria a tots els presents, concretament a les jugadores del Seagull. “Avui celebrem un gran èxit de l’esport femení de la ciutat. La tenacitat amb la qual heu jugat ha fet que el futbol femení adquireixi més visibilitat a Badalona. La vostra temporada ha estat única. Mai us heu rendit”, celebrava Dolors Sabater.

   

  “A més, les jugadores de la base us han agafat com a referents. Han vist com heu omplert un camp de futbol de gom a gom per veure esport femení. Aquests reptes són molt importants”, afegiria l’alcaldessa.

   

  Maria Gallardo, regidora d’esports del govern, reconeixeria haver “vibrat amb el Seagull i amb la possibilitat de tenir un equip de futbol femení Badalona a la Primera Divisió”. “Encara teniu molts anys per davant. En la mesura que puguem, us ajudarem a complir amb tots els vostres objectius”, afegiria a continuació.

   

  Per part del club, la central Cone seria l’encarregada d’expressar el sentiment del vestidor blau. “Vull agrair a l’Ajuntament el suport que ens ha mostrat. Crec que la nostra afició s’ho mereix tot. Ha estat sempre al nostre costat. El club també ha treballat molt bé per arribar fins aquí. L’any vinent tornarem a donar guerra i seguirem demostrant que Badalona no és només esport masculí. Hi ha un equip femení de futbol que també és molt competitiu”, exposaria la jugadora del Seagull.

   

  Un cop al balcó de l’Ajuntament, els càntics i els parlaments del cos tècnic i de totes les integrants de la plantilla s’anirien succeint. Malgrat acabar de perdre una última ronda de play-off, les jugadores del Seagull ja pensen en la pròxima temporada manifestant un missatge comú: “No ens deixeu soles. L’any vinent tornarem i ho donarem tot per pujar a Primera”.