Obert el període d’inscripció pel curs d’Iniciació a la Muntanya Hivernal

  0
  Foto: Centre Excursionista de Badalona

  02/02/2015 – El curs, organitzat pel Centre Excursionista de Badalona, té com a objectiu dotar els alumnes dels coneixements bàsics per desenvolupar activitats de baixa dificultat a l'alta muntanya amb neu.

  El Centre Excursionista de Badalona ha obert el període d'inscripcions pel nou curs monogràfic d'Iniciació a la Muntanya Hivernal que organitza el CEB entre el 24 de febrer i el 3 de març. 

   

  El curs té com a objectiu dotar els alumnes dels coneixements bàsics que li permetin desenvolupar activitats de baixa dificultat en un entorn hivernal d'alta muntanya amb neu. El curs combinarà les explicacions teòriques amb sortides pràctiques per posar a prova els coneixements adquirits. 

   

  Fins el 19 de febrer es poden fer les inscripcions, de manera presencial, a la secretaria del Centre Excursionista de Badalona (dimarts i dijous entre les 20 i les 22 hores al carrer de la Costa, 13). El preu oscil·la dels 30 euros pels socis i sòcies del CEB als 50 euros per les persones que no siguin socis del Centre Excursionista de Badalona. Foto: Centre Excursionista de Badalona