Obert el procés Estratègia Badalona 2030 per definir els reptes mediambientals, socials i econòmics de la ciutat

  0
  27

  Fins al dijous 18 de juliol, l’Ajuntament de Badalona obre el procés participatiu Estratègia Badalona 2030. A través de la plataforma digital Badalona Participa, es recolliran opinions i propostes de la ciutadania, entitats, empreses i institucions sobre els reptes mediambientals, econòmics i socials de la ciutat, amb l’objectiu d’assolir un desenvolupament urbà sostenible i un creixement equitatiu.

  L’Estratègia Badalona 2030 sorgeix d’acord amb l’Agenda 2030, els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l’Agenda Urbana de Nacions Unides, d’Europa, d’Espanya i Catalunya. Per a la seva definició s’ha fet una diagnosi i una anàlisi de la situació de Badalona des de diferents àmbits com el medi ambient; l’espai públic; l’economia, la mobilitat, la ciutadania o el canvi climàtic. A partir dels primers resultats s’ha realitzat una fotografia actual que ha de servir per establir els reptes que la ciutat de Badalona necessita abordar i definir els projectes per a la seva transformació.
  L’Estratègia Badalona 2030 es planteja com una actuació global de ciutat, i per això, cal incorporar les aportacions de la ciutadania i de tots els actors que fan possible el seu funcionament en el dia a dia per completar i millorar l’anàlisi de la ciutat i conèixer quines són les prioritats i els reptes de futur.
  Per participar-hi, fer aportacions, donar suport o respondre l’enquesta només és necessari fer la inscripció a la plataforma Badalona Participa:

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí