Ocampo: “Hem jugat sense mirar el marcador, com fa Nadal”

  0
  48
  Captura de pantalla 2016-09-19 a la(s) 10.02.54.png

  19/09/2016 – L’entrenador del Divina Seguros Joventut valora positivament el rendiment ofert pels seus jugadors en el triomf sumat contra el Fenerbahçe (87-83).

   

  Per explicar davant els mitjans de comunicació les conclusions que calia extreure del partit de presentació jugat ahir davant el subcampió d’Europa, Diego Ocampo utilitzaria la figura d’un dels esportistes nacionals més respectats.

   

  “Hem estat capaços de jugar sense mirar gaire el marcador, cosa que sempre és molt difícil. Rafa Nadal, per exemple, sempre manté la mateixa concentració i intensitat, independentment de l’estrès que genera el resultat. Aquest és un dels grans objectius d’un esportista d’elit i també un dels nostres”, declarava el tècnic gallec.

   

  Segons Ocampo, durant la primera part el Divina Seguros Joventut erraria “tirs fàcils”, fet que “desmoralitzaria a l’equip per defensar”. Després, ja a la segona meitat, la Penya es trauria “de sobre la pressió” i oblidaria “qui era el rival”.

   

  “El millor del partit per part nostre ha estat el control del rebot i les 20 assistències que hem donat. El pitjor, aquests bloquejos que hem patit quan les coses començaven a anar com volíem”, emfatitzava Diego Ocampo.

   

  Després de vèncer a un ‘gran’ de l’Eurolliga com el Fenerbahçe, ara el “més important és tenir els peus a terra”. “Aquest partit només val per, d’aquí a trenta anys, explicar als nets que una vegada vam guanyar a Obradovic. Cal tenir clar qui som i que haurem de lluitar molt”, advertia l’entrenador del Divina Seguros Joventut en zona mixta.

   

  Per cloure la seva intervenció davant els mitjans, el preparador gallec faria una interessant reflexió sobre el valor del resultat. “Avui en dia, sembla que la societat actual ho basa tot en el resultat immediat. A nosaltres, aquest partit ens ha de reforçar per com hem treballat”, sentenciava.