Omari Gudul marxa

  0
  Gudul.jpg

  06/03/2018 – Omari Gudul ja no és jugador del Divina Joventut. El pivot congolès deixa el club verd-i-negre després de tenir un paper absolutament testimonial.

  06/03/2018 – Omari Gudul ja no és jugador del Divina Joventut. El pivot congolès deixa la Penya després d’arribar a un acord amb el club per rescindir el seu contracte. Gudul tornarà a la lliga de Bulgària, on va jugar el curs passat abans d’aterrar a Badalona. Gudul deixa l’Olímpic després d’haver tingut un paper absolutament testimonial. Tot i les mancances en el joc interior verd-i-negre, ni Diego Ocampo ni ara Carles Duran li han donat oportunitats i prova d’això són els escassos minuts que ha jugat. 

   

  En la lliga ACB, Gudul només ha intervingut en set partits i un total de 44 minuts, en els que ha anotat 12 punts i ha capturat 7 rebots (2 punts i 1 rebot de mitjana). A la competició europea va jugar dos dels 4 partits que la Penya va disputar en la fase prèvia de la Basketball Champions League, amb 11 minuts de mitjana (6 punts i 1,5 rebots). Tot i ser un jugador barat, ara mateix era una evidència que no pintava res en la rotació. A més, amb l’arribada de Demitrius Conger la plantilla ja era de 13 jugadors i diumenge Gudul ja va quedar fora de la convocatòria.