Orelvis Pérez i Miguel Muñoz, guanyadors de les tres rondes del XXI Torneig Internacional de Promoció d’Escacs de Badalona

  0
  45
  escacs.JPG

  22/10/2013 – Els jugadors badalonins estan fent un bon paper i el mestre català del C.E. Sant Josep està en el grup capdvant. 

  Els grans mestres Orelvis Pérez i Miguel Muñoz són els líders de la classificació després de la tercera ronda del XXI Torneig Internacional de Promoció d’Escacs de Badalona – II Memorial Sr. Julio López, que des de l’1 d’octubre se celebra al Club d’Escacs de Badalona.

   

  Els dos escaquistes han guanyat les tres rondes disputades i esperen per enfrontar-se avui dimarts, a la quarta ronda, on es preveu una partida decisiva pel títol.

   

  La sorpresa del torneig va ser les taules del mestre internacional Arian González davant d’una jove promesa dels escacs catalans el mestre català, Felipe Porras.

   

  El Club d’Escacs destaca que els jugadors badalonins estant fent un bon paper i el mestre català del Centre d’Escacs Sant Josep està en el grup capdavant seguit del seu company de club Joan Grifell i Eduardo Murat del C.E. Badalona.  

   

  Recordar que fins el 26 de novembre, cada dimarts a les 19.30 hores es jugaran les partides a la seu del C.E. Badalona, ubicada al carrer Olivera de Sistrells, número 77, 3a. Al finalitzar el torneig, concretament el dijous 28 de novembre, es realitzarà l’entrega de premis valorats en 540 euros, 200 dels quals seran destinats al primer classificat absolut; i també 8 trofeus pels trams d’Elo Català.