Paraula, matèria i imatge: la nova exposició de l’Espai Betúlia

  0
  135

  A partir del dimarts 17 de gener a l’Espai Betúlia de Badalona

  L’Espai Betúlia acull a partir del dimarts 17 de gener, i fins al 3 de març, l’exposició “Paraula, matèria, imatge”. Lluís Ivern, Agustí Penadès i Arnau Puig mostren una mirada a tres bandes, tres llenguatges complementaris que ensenyen la visió personal de tres autors en un mateix treball. L’exposició convida un conjunt de fotografies (imatge) de Lluís Ivern on explora les formes, textures, ombres i llums contingudes en algunes de les obres escultòriques (matèria) d´Agustí Penadès.
  Es tracta d’una aproximació compositiva que deixa de banda el registre formal de la peça individualitzada, per endinsar-se en el joc visual i les qualitats plàstiques que ofereix cadascuna de les escultures escollides. El filòsof i crític d’art Arnau Puig reflexiona sobre aquestes imatges. El dimarts 14 de febrer a les 19h hi ha programada una visita Guiada amb Lluís Ivern. Cal reserva prèvia trucant al 93 464 62 55 o escrivint a [email protected]

  Tres mirades en una exposició
  Penadès ens convida a aprofundir en la visió del seu treball volumètric i espacial, a través d’algunes maquetes que són l’origen de moltes de les seves obres. Es tracta del punt de partida d’escultures de dimensions molt variades. L’artista ens ofereix, així, una certa didàctica dels seus mètodes de treball. El filòsof i crític d’art Arnau Puig va ser un entusiasta seguidor de la trajectòria d’aquest escultor de qui, en ocasions diverses, va realitzar agudes disseccions.

  Lluny de fer-ne una mera presentació del treball compartit de dos artistes, Puig va implicar-se en aquest projecte assumint el protagonisme amb què s’havia plantejat la seva intervenció, elaborant uns textos on la paraula és una eina per endinsar-se en les formes i matèries, a través d’una determinada visió fotogràfica de les obres de l’artista.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí