Part del camp municipal de Montigalà es queda sense aigua calenta

  0
  Badalona, Camp Municipal de.jpg

  16/11/2017 – Des del CF Badalona demanen solucions a l'Ajuntament, que ja estudia la reparació; un termoacumulador s'ha espatllat.

  Després del tancament del circuit d'aigua de Casagemes i Badalona Sud per legionel·la, on les obres de reparació ja han pogut començar aquesta setmana, hi ha part d'una altra instal·lació municipal sense servei d'aigua calenta: el camp municipal de Montigalà, on el futbol base del CF Badalona, el Seagull o els Dracs desenvolupen la seva activitat.

   

  Des del club de futbol denuncien que aquesta setmana serà la tercera sense aigua calenta als vestidors que ells utilitzen, per on passen habitualment uns 200 nens i adolescents que conformen els 17 equips del futbol base de l'entitat badalonina. La majoria, apunten, marxen a casa sense dutxar-se, atès que les temperatures d'aquests dies comencen a fer inviable fer-ho amb aigua freda.

   

  Fonts del futbol base expliquen que, després de diferents queixes i reclamacions, el divendres es va produir una inspecció per part de l'Ajuntament, però lamenten que, de moment, “tot segueix igual”. Tot i que els vestidors de l'edifici principal de l'equipament sí tenen aigua calenta, indiquen que la majoria d'infants estan ubicats a les dutxes de la part superior del camp, i que és molt difícil encabir tothom en les que queden habilitades a dia d'avui. Una alternativa que, diuen, s'haurà d'intentar aplicar com sigui si no hi ha una solució aviat.

   

  Fonts de la regidoria d'Esports expliquen que s'ha produït una avaria en un termoacumulador d'un dels dos edificis amb vestidors que hi ha al camp. A dia d'avui estan fent proves per veure si és possible reparar-lo; en cas que no sigui així, s'haurà d'adquirir un de nou. En qualsevol cas, remarquen que no tota la instal·lació es troba sense aigua calenta i que hi ha vestidors on tot funciona correctament.