“Pels nens de Badalona l’NBA no és un somni, pot ser una realitat”

  0
  38

  23/07/2012

  La ciutat de Badalona ha rendit homenatge a Clyde Drexler, David Robinson i Chris Mullin, tres integrants del Dream Team

  La ciutat de Badalona ha rendit homenatge a Clyde Drexler, David Robinson i Chris Mullin, tres integrants del Dream Team que va fascinar el món durant els jocs olímpics del 92.

  L'alcalde Garcia Albiol, visiblement emocionat, ha fet de mestre de cerimònies de la visita d'uns jugadors que també s'han sentit molt especials al trepitjar de nou el parquet de Badalona. "El primer que recordo al tornar a aquest escenari és la gent. Com els fans embogien amb nosaltres i el camp era ple", ha explicat Drexler. Robinson té molt present la cerimònia final: "recordo perfectament quan vam pujar al podi a recollir la medalla d'or i vam ser ovacionats. Va ser magnífic".

  Durant gairebé una hora, i sempre amb un somriure a la cara, les tres estrelles han atès l'alcalde, la premsa i els nens presents, que segons Mullin "veient el que han fet en Ricky i en Rudy, pels nens de Badalona l'NBA ja no és un somni, pot ser una realitat".

  Els 3 membres del salí de la fama del bàsquet, no han defugit a les preguntes vinculades a les paraules de Kobe Bryant, que fa uns dies afirmava que l'equip actual dels USA podria guanyar al Dream Team. "A només un partit potser ens guanyarien. No crec que siguin millors que nosaltres, però a un partit podrien derrotar-nos", afirma Robinson. Drexler ha estat més taxatiu sobre les comparacions: "jo no els anomenaria Dream Team II. Només equip nacional dels Estats Units".