L’escriptora Nadia Ghulam publica “El Somni de Mirabel” sobre la realitat de les dones refugiades

  0
  119

  Nadia Ghulam acaba de publicar el llibre “El Somni de Mirabel”, amb col·laboració amb Open Arms, que aborda la realitat de les dones refugiades. El llibre captura les seves lluites per sobreviure, incloent discriminació, violència i pobresa.

  Nadia Ghulam és una escriptora afganesa. Durant deu anys es va fer passar pel seu difunt germà per tal d’evadir les rígides prohibicions del règim talibà contra les dones. Anys més tard, la Nadia Ghulam va narrar aquesta experiència per mitjà de la novel·la ‘El secret del meu turbant’. El 2006, gràcies a l’Associació per als Drets Humans a l’Afganistan (ASDHA), Nadia Ghulam arriba a Badalona, ciutat on viu actualment amb els seus pares adoptius. Es troba implicada en diferents iniciatives per tal d’ajudar el seu país, a més d’aprendre català, informàtica, integració social i matèries que tenen a veure amb la qualitat del treball de les ONG.

  Podeu recuperar l’entrevista que li vam fer des del Diari de Badalona: https://www.diaridebadalona.com/noticia/nadia-ghulam-meva-veritat-son-meves-cicatrius/

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí