Piti Belmonte: “Aquest triomf ens reforça molt”

    0
    Piti.jpg

    12/01/2014 – “Era un partit terriblement important, contra un rival directe, i estem molts contents. Pels tres punts, per haver-los guanyat l’average i per la remuntada. Aquest triomf ens reforça molt i ens dóna molta confiança”. Piti Belmonte no podia amagar la seva satisfacció al final del partit contra l’Espanyol B, que confirma que l’equip escapulat viu “el millor moment de la temporada”.  “Estem traduint les bones sensacions en resultats i hem de gaudir d’aquest triomf, perquè guanyar costa moltíssim. Després ja pensarem en el Sant Andreu”, explicava Belmonte a la conclusió d’un matx complicat, que havia arrencat amb el 0-1 de l’Espanyol B. “Ens ha faltat tensió a l’inici, però hem sabut reaccionar i, com deia, aquesta remuntada ens reforça molt anímicament”.

    El preparador escapulat va voler destacar el treball de tot el grup, que en les darreres jornades ha sabut sobreposar-se a tots els entrebancs i lesions.  En aquest sentit, va destacar la implicació de tothom: “Hi ha algunes demarcacions que estan força buides. Avui, per exemple, només teníem Abraham a la punta d’atac, però ho estem compensant amb la força del grup”. Un Abraham que, tot i que encara no està del tot bé físicament, va tornar a gaudir de grans ocasions i va portar de corcoll la defensa rival: “Surt d’una lesió i és lògic que vagi agafant ritme. Estic segur que si hagués estat al cent per cent, a banda del gol que ha fet, hauria transformat algunes de les ocasions que ha tingut”.

    Piti Belmonte també va reiterar la seva confiança en el juvenil Cristian Carracedo, titular ahir per primer cop després d’haver jugat ja alguns partits sempre sortint en la segona meitat. Tot apunta que el juvenil tindrà molta continuïtat al primer equip en aquesta segona volta. Per últim, el tècnic va explicar que la suplència del defensa Joan Castillo havia estat per decisió tècnica, per donar-li descans (el central és un dels que més minuts duu aquesta temporada).