PP i C’s reproven l’alcaldessa per assistir a un acte de suport a una regidora denunciada per la policia

  0
  e48548d0-ce93-4c1d-ba71-18c2a5627f46.jpg

  14/01/2016 – Dolors Sabater assistirà divendres a una xerrada a Terrassa organitzada per donar suport a una regidora contra la que s'han querellat 15 policies municipals.

  Xavier Garcia Albiol i Ciutadans lamenten que l’alcaldessa Dolors Sabater assisteixi aquest divendres a un acte de suport a una regidora de la CUP de Terrassa denunciada per agents de la Policia Municipal per un delicte d’injúries i calúmnies, diuen.

   

  Sabater serà aquest divendres una de les participants en una xerrada sota el títol “Trenquem els models policials repressius”, organitzat, entre d’altres, per la CUP Terrassa. Acompanyarà l’exparlamentari David Fernàndez, el regidor sabadellenc Albert Boada i l’advocat i activista Joan Tamayo. Es tracta d’una mobilització celebrada per fer “front comú contra la querella feta per 15 policies municipals contra la regidora de la CUP” Maria Sirvent.

   

  Xavier Garcia Albiol considera que “és molt trist i indignant que el govern defensi a una persona que té interposada una querella criminal per fer unes declaracions contràries a la bona praxis professional de la policia local a l’hora de perseguir i detenir delinqüents i al nostre ordenament jurídic”. Des de Ciutadans, per la seva banda, creuen que es tracta d’un acte “d’irresponsabilitat i menyspreu a la policia en general” i que “fa bones les afirmacions de la regidora de la CUP, que atempten contra l’honor dels policies per tractar-se d’injúries sobre assumptes en els que els policies ja van ser absolts”.

   

  L'alcaldessa argumenta la seva assistència davant la Guàrdia Urbana

   

  “A Badalona som referents en el tema de replantejar el model de seguretat i precisament per això, perquè som referents, se’ns crida a moltes ciutats perquè expliquem quins plantejaments ens fem, com estem replantejant a la ciutat el model de seguretat”, ha explicat aquest dimecres Dolors Sabater en una reunió amb agents de la Guàrdia Urbana, en la que ha argumentat que assistirà a la conferència de divendres per exposar les reflexions que Badalona està fent pel que fa a una seguretat basada en una millor convivència.