El campió frena l’aspirant (67-59)

0
    25

14/01/2016 – El Nadezhda d’Anna Cruz encaixa la tercera derrota de la temporada a l’Eurolliga, caient a la pista de l’últim campió, l’USK Praga.

Després d’assaltar la pista de l’Ekaterinburg (74-84) i d’assolir la primera plaça del grup B, el Nadezhda pot veure com el seu principal rival li torna a prendre el lloc. L’equip de la badalonina Anna Cruz no tindria el seu millor dia en la visita al pavelló de l’USK Praga, vigent campió de l’Eurolliga femenina.

El conjunt de Roberto Íñiguez jugaria la major part del partit condicionat per un primer quart realment fluix (24-9), veient-se incapaç de contrarestar l’avantatge del Praga a causa dels seus baixos percentatges exteriors (38-28).

Les 13 captures ofensives acumulades pel bloc de les catalanes Laia Palau i Marta Xargay donarien oxigen al vigent campió d’Europa en els seus moments de dubtes.

Arribant a l’últim quart amb una renda de sis punts (51-45), l’USK Praga sabria defensar el resultat buscant l’encert de Kia Vaughn (22 punts i 8 rebots) i Sonja Petrovic (19+12) per acabar imposant-se.

A les files del Nadezhda, Anna Cruz estaria quasi tot el partit en pista (36:39 minuts) i aportaria 10 punts, 3 rebots i 2 assistències a la causa de les russes. Amb aquesta derrota, l’equip d’Orenburg (7/3) pot perdre la primera plaça del grup B, sempre que l’Ekaterinburg guanyi el duel que té pendent contra el Wisla.

El 20 de gener (19h), Cruz i les seves companyes tornaran a disputar un partit d’Eurolliga, rebent el Bourges Basket a l’Orenburg Sport Hall.