Presentada la Sant Silvestre de Badalona

  0
  43

  Aquest dimarts s’ha presentat la Sant Silvestre d’enguany, cursa que tindrà lloc el pròxim diumenge 29 de desembre, a partir de les 8.45 hores amb sortida i arribada al passeig Marítim, a tocar del port de la ciutat.

  Aquesta cursa urbana constarà de diferents recorreguts: un de 5 km, que sortirà a les 08.45 h; un de 10 km, que sortirà a les 09.15 h, i el circuit infantil, que sortirà a les 10.45 h en el mateix passeig.

  La Sant Silvestre també té un caràcter solidari donat que una part de la inscripció es destinarà a col·laborar amb la Creu Roja del Barcelonès Nord, amb el programa d’ajuda als col·lectius més vulnerables.

  Per realitzar les inscripcions i consultar tots els detalls del recorregut, podeu consultar el web https://www.santsilvestre.com/.

  Durant la presentació de la cursa l’alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha explicat que “el foment de les activitats esportives i els hàbits saludables ha de ser un dels objectius que tingui l’administració i per això apostem per tenir esdeveniments d’aquestes característiques a la nostra ciutat”. Pastor ha destacat “la importància que la cursa de Sant Silvestre té dins del món de l’atletisme” i ha expressat la voluntat de mantenir aquesta prova en un futur a Badalona.

  L’acte també ha comptat amb la presència d’Helena Bayo, regidora de l’Àrea d’Esports; Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme; Xavier Pérez, director General del RACC; Lluís Conesa, gerent de Motorprim; i Domingo López, director tècnic de la cursa Sant Silvestre.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí