Primer pas per coronar Huelva

0
    34

El Júnior masculí de la Penya supera còmodament a l’UCAM Múrcian (52-81) i es situa en primera posició del grup.

Els verd-i-negres han tingut un primer quart més ajustat del compte, però a la que han agafat el ritme i s’han adaptat a la pista, han agafat una velocitat de creuer que els murcians no han pogut seguir. El parcial del segon quart, 12-27, ha estat clau per tenir l’absolut control del partit, marxant al descans amb 18 punts d’avantatge.

Els de David Jimeno han acabat de sentenciar el partit durant l’inici de tercer quart. Tots els jugadors han tingut minutatge, important en termes de confiança i rotació.

Ruben Prey ha estat el més destacat de l’equip, amb 22 punts, 12 rebots i 31 de valoració. Conrad Martínez amb 21 punts ha ajudat a liderar l’anotació. Bons minuts també, d’Adrià Domínguez com a director de joc i d’Alejandro Díez.

Demà dilluns a les 12:30h, contra el Valladolid.