Victòria tot i els errors

0
    57
    sanfemj3.JPG

5/12/2015.-  El Natzaret va jugar un partit molt travat i erràtic a la pista del Vedruna. Tot i la victòria mai va estar còmode a la pista.

L’equip va començar molt bé al darrera però sense continuïtat al davant, on es fallaven cistelles massa fàcils que els impedien marxar al marcador.

Els errors van fer que els locals no es despengessin del partit i fins i tot van acabar la primera part per davant al marcador 50-46.

L’equip va fer una molt bona sortida després del descans amb una Eli Calvo als dos costats de la pista. Va anotar 8 punts consecutius i donar consistència a la defensa.

El Natzaret li va donar la volta al marcador amb un parcial de 2-12 i va marxar de 8 punts a mitjans del tercer quart.

A partir d’aquí l’equip va seguir erràtic, però l’alt nivell defensiu va permetre al Sant Andreu administrar l’avantatge fins el final. Els errors finals en tirs lliures (1/6) van deixar el marcador 63-68.

Eli Calvo (13) i Nerea Goñalons (11) van ser les màximes anotadores d’un equip que va anotar 8 triples.

Dissabte a les 17.45 a casa buscaran el 3 de 3 en la visita del CN Sabadell.

A segona, victòries de Llefià i Joventut Femení

Segona victòria pel Llefià en una victòria ajustada després d’anar tot el partit per darrera al marcador.

Les badalonines van començar amb molts nervis davant un Calella molt intens i més encertat. El desencert en la definició va deixar el primer quart amb un 20-7 al primer quart.

Al segon, el Llefià va retrobar-se amb el seu joc i entraven al partit amb un parcial de 3-12. Les locals van aguantar l’embranzida amb triples i seguien dominant al descans, 33-28.

A la represa, les forces es van equilibrar però sense posar-se per davant. A més, la lesió de Miriam Valls complicava encara més la remuntada. Al tercer quart, 47-46.

Al parcial definitiu el Llefià va donar-ho tot i a 4 minuts del final capgiraven el marcador i ja no van deixar la iniciativa fins el 54-60 final.

Victòria important i molt treballada en un partit on van debutar Cristina Rubio, última incorporació i la cadet Ainhoa Domínguez, que va sumar els primers punts amb el sènior.

Dissabte a les 17.45 reben el Blanes a casa amb la intenció de seguir amb la mateixa bona dinàmica.

També va guanyar el Joventut Badalona Femení tot i que va anar per darrera al marcador bona part del partit contra el Canet. L'equip va ddebutar a la lliga després de descansar a la primera jornada.

Les ganes de voler tancar ràpid el partit, la precipitació i els nervis van fer que les badalonines cedissin la iniciativa i fins i tot van patir, tot i ser superiors al rival.

Al final es van posar les piles i un parcial de 17-10 als últims 4 minuts els va donar la victòria, 59-53. Dissabte a Roses intentaran controlar el ritme del partit i no dependre del rival.

Badalonès i Natzaret van perdre els seus partits contra Quart i Salt respectivament i la Minguella va descansar aquesta jornada. Els propers partits són: Canet – Minguella, Natzaret – Calella i  Badalonès – Malgrat.