Primera presa de contacte entre la Penya i el nou equip de govern

  0
  jordi-villacampa-presidente-del-fiatc-joventut-1435310757973.jpg

  30/06/2015 – El president del FIATC Joventut, Jordi Villacampa, es va reunir amb Dolors Sabater per començar a parlar d’alguns temes que afecten el futur del club.

   

  Ahir es va produir la primera reunió entre els representants del nou govern de l’Ajuntament, encapçalats per l’alcaldessa Dolors Sabater (Guanyem Badalona), i membres del consell del FIATC Joventut. Va ser una bona primera presa de contacte, tot i que cap de les dues parts ha entrat en detalls.

   

  La qüestió més important a tractar és l’empenta definitiva que cal fer pel Mercadona al barri de Pomar, supermercat que ha d’estar ubicat en uns terrenys propietat del club. Aquesta és una qüestió capital per assegurar la viabilitat econòmica de la Penya, ja que es tracta d’una operació que es va incloure dins del concurs de creditors.

   

  En múltiples ocasions, Jordi Villacampa ha manifestat que el club depèn de l’èxit d’aquesta operació urbanística. Tot i estar molt avançada, l’Ajuntament encara ha d’executar dos tràmits burocràtics per acabar de completar-la: la reparcel·lació i concedir una llicència.

   

  Durant la reunió també es va començar a tractar el tema de l’IBI que el FIATC Joventut paga pel Palau Olímpic i els ingressos del cànon del Màgic que rep el club cada any. La Penya volia saber si totes aquestes qüestions es mantindrien com fins ara, o bé si el nou govern tenia previst fer canvis.