Veïns de Llefià convoquen una protesta contra la “brutícia” i la “inseguretat”

  0
  41c4aa00-d1ea-426e-ad67-9ee871ebb6b8.jpg

  13/01/2016 – La mobilització, que no signa cap entitat ni partit polític tot i poder semblar del PP, convoca la manifestació aquest dimecres a les 17h.

  Un fullet ha començat a recórrer aquests dies el barri de Llefià i el WhatsApp per convocar una protesta, aquest dimecres, a la plaça de l’Amistat. Imprès en blanc i negre, el fulletó pregunta “Estàs fart que s’acumuli la brutícia a Llefià? Creus que la inseguretat ha crescut en els darrers mesos?”, per respondre “Vine i queixa’t!!”.

   

  La mobilització, que no signa cap entitat ni partit polític, convoca la manifestació aquest dimecres a les 17h.  A nivell polític, la vinculació més senzilla de fer i quasi automàtica seria pensar en el Partit Popular darrera d’aquesta iniciativa: la neteja i la seguretat eren les seves dues principals armes com a govern i bona part de les seves crítiques com a oposició cap a l’executiu ataquen aquests àmbits.

   

  Si bé podria semblar-ho, fonts del PP asseguren que no tenen res a veure i que es tracta d’un moviment del veïnat, com diu el fulletó: “Som veïns de Llefià y no volem un barri brut i insegur”.