PSC i ICV-EUiA proposaran investigar el ‘cas Jurado’

  0

  18/06/2012 – Els dos grups municipals han anunciat que presentaran al proper Ple Municipal una moció per investigar l'afer de les suposades col·lectes de la Guàrdia Urbana; CiU ja va declarar que secundaria la proposta.

  El grups municipals del PSC i d’ICV-EUiA han anunciat que presentaran una moció conjunta al proper Ple Municipal amb l’objectiu de que es creï una Comissió d’Investigació per tal d’aclarir els fets apareguts als mitjans de comunicació i que vinculen a membres de la Guàrdia Urbana a una col·lecta il·legal a comerciants de la ciutat.

  Segons els socialistes, la petició ve motivada per la gravetat d’aquest fet i les insuficients i contradictòries explicacions del Regidor de Seguretat, Convivència i Participació, Miguel Jurado, que públicament ha atorgat l’autoria d’aquests fets a l’Associació Esportiva de la Guàrdia Urbana de Badalona (AEGUB) entitat que ho ha desmentit de forma taxativa.

  Cal recordar que Convergència i Unió va declarar la passada setmana que recolzaria la creació d’una comissió d’investigació. En aquest sentit, i si cap grup canvia de posició, la moció seria aprovada.

  La Comissió proposta pels grups municipals hauria d’elevar un dictamen al Ple Municipal el més d’octubre.