Punt a punt

0
    41

14/02/2016 – El Badalona treu un punt de la visita a l'Olot i es manté en la zona mitja de la taula. Eugeni avança els escapulats a la segona part, però Dieguito empata abans del final del partit. Sekou va estar a punt de fer l'1-2 en l'últim sospir, però el seu xut va anar al pal.

Bon resultat en un partit que era, de nou, una final. El perill encara amenaça, però ja s'ha jugat una jornada més. A Olot, el Badalona va sortir viu a la primera part, va ser millor a la segona, i es va avançar gràcies a l'encert d'Eugeni Valderrama, però, tot i que va tenir el seu rival noquejat, va veure com l'1-1 pujava al marcador en una bona combinació d'atac dels locals. Abans del xiulet final, els de Manolo González haurien pogut tornar a marcar, però l'oportunitat de Sekou Gassama va acabar amb la pilota al pal.

Fitxa tècnica

Olot: Wilfred; Blázquez, Jose, Rojas, Luismi; Djak (Mousa, 56’), Hèctor Simon, Sana, Gato; Marcel Serramitja (Abel Solé, 76’) i Dieguito.

Badalona: Morales; Akrong, Amantini, Carroza (Ibón, 44’), Fran Grima; Toni Lao, Maestre, Morgado (Olmeda, 70’), Enric Pi; Eugeni (Sekou, 77’) i Óscar Muñoz.

GOLS: 0-1 (51’) Eugeni. 1-1 (74’) Dieguito.

ÀRBITRE: Caparrós Hernández. T.G.: al local Mousa i als visitants Amantini, Óscar Muñoz, Toni Lao i Enric Pi.