Quarta victòria consecutiva dels Badalona Dracs

0
    46

13/02/2017 – Els Dracs han assolit aquest diumenge a València una nova victòria de la LNFA Sèrie A al derrotar a l’equip local Giants pel resultat de 6-32.

Treballat triomf dels homes d’Oscar Calatayud en la seva visita, en la quarta jornada de la LNFA, a València per a enfrontar-se als Giants.

Els badalonins van començar la trobada avançant-se en el marcador amb un llançament de Sergi Gonzalo fins a Hunter Lee, qui inaugurava el marcador de Catarroja posant-se el 0-6. Amb aquest marcador es va acabar el primer quart i ja en el segon, els locals situaven de nou les taules després d’una connexió entre els americans TJ Tutone i TJ Murphy. Amb el 6-6 s’arribava al descans d’un duel molt intens i igualat en la seva primera meitat.

A la represa els badalonins es van mostrar superiors al seu rival i en un excel·lent tercer quart es van distanciar en el marcador. Lee va anotar dos touchdowns més a la seva compta particular (suma ja 11 en quatre partits), situant el 6-20 al final del parcial. Gonzalo va completar, en els últims minuts, una altra gran actuació llançant dos passos més de touchdown fins a Raúl Cernuda i Ferrán Llinás, qui situarien el definitiu 6-32. El quarterback català està brillant en aquest inici de temporada i ja suma 20 passos de touchdown després de les quatre primeres jornades.

La defensa negre i plata també va tornar a realitzar una trobada molt completa, mantenint la mitjana en aquests quatre partits disputats fins a la data, d’un sol touchdown encaixat per partit.

Amb aquest triomf els Dracs, que defensen el títol de la LNFA, es mantenen líders invictes al capdavant de la classificació. Després d’ells es troben els Imperials Reus (3-1), Murcia Cobras (2-2), Valencia Firebats (2-2), Valencia Giants (1-3) i per últim Rookies (0-4).

Sub-13

D’altra banda, pel que fa a l’equip Sub-13, els alevins van debutar aquest passat dissabte, 11 de febrer, a la Lliga Catalana de Futbol Flag de manera reeixida. Al triomf inaugural davant els Torrelles Legends per 19-0, li va seguir la victòria davant els Granollers Fenix (20-2), situant-se els negre i plata en la primera posició de la taula juntament amb els Rookies, Búfals i Ironmans. El pròxim dissabte, 25 de febrer, es disputarà la segona jornada de la LCFF Sub-13 a Granollers.

Júnior

En canvi, la mala notícia del cap de setmana va arribar a la categoria júnior, on l’equip badaloní va perdre a casa davant els Terrassa Reds, actual campió de la competició juvenil. El marcador 6-29 va significar la tercera derrota dels Dracs després de cinc jornades de la LCFA disputades. Una gran primera meitat dels Terrassa, amb un Juan Ruíz imparable i on els egarencs van anotar tots els seus punts, va acabar decidint la trobada, ja que els Dracs, tot i intentar-ho a la segona meitat i millor el seu joc, no van poder donar la volta al marcador.

La sisena jornada de la LCFA Júnior es disputarà el pròxim diumenge i enfrontarà als Badalona Dracs i Hospitalet Pioners al camp de la Feixa Llarga.