Que el comiat sigui amb tres punts

  0
  48
  PRèVIA.JPG

  22/04/2016 – Diumenge al migdia, últim partit de la temporada del Badalona com a local i, probablement, últim partit en el camp on el club escapulat ha hagut d'exiliar-se des de final de 2014 a l'espera de la construcció del nou estadi. El rival serà l'Atlètic Balears, vuitè classificat i aspirant a jugar la copa del Rei. 

  Diumenge al migdia, últim partit de la temporada del Badalona com a local i, probablement, últim partit en el camp on el club escapulat ha hagut d'exiliar-se des de final de 2014 a l'espera de la construcció del nou estadi. El rival serà l'Atlètic Balears, vuitè classificat i aspirant a jugar la copa del Rei.

  No serà la primera vegada que els mallorquins visitin el municipal de Montigalà aquest curs: ho van fer el passat 16 de desembre, en la tornada d'una eliminatòria de Copa federació que es van emportar als penals. Aquell va ser, precisament, el primer dia en què l'alemany Christian Ziege va seure a la banqueta de l'Atlètic Balears. Quatre mesos després, el Bada trobarà un equip amb deu punts més i en un estat de confiança màxima, després de guanyar la Copa federació i de superar clarament el Barça B (3-0) en la darrera jornada. "Per pressupost, haurien d'estar en el playoff", considera Manolo González. L'entrenador escapulat reconeix, per altra banda, que "passen per un gran moment" i assegura que el doble enfrontament que van mantenir al desembre passat no pot servir com a referència per al duel de diumenge. "Cap dels dos no vam jugar amb l'onze tipus", diu. Preguntat pel moment en què es troba el seu vestidor, González subratlla que en els últims tres partits, a Lloseta, Sabadell i contra el Barça B a casa, no hi ha hagut derrota, i afegeix que, davant el Llosetí i el filial blaugrana, "vam merèixer més".

  En tot cas, el Badalona entoma el partit decidit a sumar, d'una vegada, els tres punts que li donarien la salvació matemàtica. Tots els futbolistes escapulats estaran disponibles excepte David Serrano, expulsat a Sabadell. Ibón Gutiérrez, ja recuperat, i Pablo Morgado podran tornar a l'equip. Xiularà l'andalús Luis Mario Milla Alvendiz.