Raventós anota un “supercanastón” per donar el derbi al Tiana (72 a 73)

30
    neus tiana.JPG

01/05/2013
    El base badaloní va anotar un triple des de 20 metres per guanyar al Neus

El Tiana es va endur el derbi comarcal de la jornada en vèncer al Neus per 72 a 73 amb un triple des de 20 metres de Ferran Raventós.

El jugador badaloní, va tenir fortuna en un llançament que des de fa moltes temporades practica després dels entrenaments i anomena "supercanastón".

La victòria era intrascendent pel Tiana, que faci el que faci, acabarà en zona de promoció de descens amb el factor pista en contra, però sí que era important pel Neus, que amb aquesta derrota, diu adéu a les possibilitats d'acabar 3r i fer la fase de 3rs per pujar a la Copa Catalunya.

El partit va començar amb molts errors i un marcador més aviat baix.
    El 0 a 5 del Neus en els 5 primers minuts, va ser contestat per un 0 a 6 que va permetre al Tiana agafar els primers avantatge gràcies a l'encert exterior (13 a 17).
    Al segon període, la millora defensiva i la feina sota els cèrcols del Neus van capgirar el marcador (32 a 22), però l'intercanvi de cistelles dels últims minuts va afavorir al Tiana, que es va mantenir viu a la mitja part (41 a 35).

A la tornada dels vestidors, el Tiana va sortir més agressiu en defensa i ràpidament va tornar a igualar el matx (41 a 41), però l'encert de Plaza, Azor i Pellitero va tornar a obrir el forat (59 a 50).

Un 2+1 de Vera posava la màxima (62 a 50) però el Tiana mai li va perdre la cara al partit i amb un parcial 0 a 7 abans de l'últim minut va tornar a enganxar-se al partit (70 a 67).

Gàlvez va tornar a ampliar al diferència amb dos tirs lliures a falta de 14 segons (72 a 67) però un triple ràpid va mantenir el partit calent. 4 tirs lliures fallats pel Neus van donar la última oportunitat a Raventós, que va clavar un dels seus "supercanastons" per donar la sorpresa.